För att ordna ett så här stort projekt behövs det ett flertal eldsjälar som håller i trådarna. Dessa eldsjälar samlas under namnet Arrangörer och ansvarar för projektet och dess deltagare. Här nedan kan du lära känna arrangörerna lite bättre.

Tina Backström

Mitt namn är Tina Backström och jag är huvudarrangör för Anteros. Jag är en social och positiv tjej som gillar att vara kreativ och att spela spel med andra över en kopp te (eller fler). Jag har lajvat i 11 år och arrangerat lajv lika länge, Anteros har dock alltid funnits i mina tankar och jag ser fram emot att äntligen få se det bli verklighet. Då jag hinner så läser jag, spelar konsolspel, brädspel eller rollspel, tränar långsvärd och klättrar. Född mångsysslare och ser alltid fram emot att göra nya bekantskaper.

Emma Löfdahl

Mitt namn är Emma Löfdahl och jag är en av arrangörerna för detta lajv. Mitt huvudansvar ligger på rollerna till lajvet. Jag började lajva för åtta år sedan och jag har också varit med och arrangerat lajv sedan fyra år tillbaka. Förutom lajvar så skriver, läser, handarbetar, spelar teater och musicerar jag på fritiden. Det som jag tycker bäst om med att lajva är gemenskapen och att få skapa och uppleva en historia tillsammans med andra. Jag är nyfiken och eftertänksam som person och nördar bland annat Harry Potter och Doctor Who.

Lillemo Ray

Jag heter Lillemo Ray och kommer vara en av arrangörerna för detta lajv. Jag är en pigg och pratglad typ som ritar och skriver på fritiden. När jag känner för det spelar jag även gitarr eller fiol, till mina katters eviga förtret. Vad än som behöver göras kan ni räkna med mig ifall det finns choklad på plats! Jag har lajvat i sisådär 6 år och har en hel del olika lajv i bagaget, mestadels fantasy lajv. ”Anteros” blir mitt första lajv som jag är med och arrangerar och jag ser verkligen fram emot att uppleva resultatet av mitt och de andra arrangörernas arbete!

Troy Bodman

Jag heter Troy Bodman. Jag kommer vara en av arrangörerna för detta lajv. Mina intressen jag är klättring, bågskytte, HEMA (Historical European Martial Art) och uteliv. Jag började lajva 2011. Mina favoritlajv är långa medeltidslajv var man får sova ute i skogen en hel helg, det är väldigt stämningsfullt.

Julia Vestman

Hej! Jag heter Julia Vestman, är 20 år gammal och studerar litteraturvetenskap i Åbo! Jag har lajvat i 5 år och ungefär 15 lajv, och mitt hår byter färg som metamorphmagus, så det är lite ”50-50” ibland. I gruppen är jag lite av en allt-i-allo, men med tanke på mina studier gillar jag att hjälpa till med saker som har med språk att göra. Välkomna med till Anteros!

Funktionärer och hjälpande händer

Zacharias Holmberg ~ Fotografi och bildeditering för hemsidan
Anders Karls ~ Hemsidesdesign

Finlands Svenska Rollspelsförening Eloria rf

Anteros ordnas under rollspelsföreningen Eloria. Eloria har existerat i 15 år och under den tiden arrangerat och utvecklat lajv i Österbotten och andra delar av Svenskfinland. Eloria ordnar lajv av olika genrer och format, samt annat trevlig och rollspelsrelaterad verksamhet. Följ oss! 🙂