Elorias födelsedagsfest

Eloria fyller 16 år!

Detta firas lördag 28 september från klockan 14 fram till midnatt i ståtliga Penthouse sauna på Hovrättsesplanaden 19 i Vasa (https://hovikruunu.fi/sv/penthouse-sauna-bastuutrymme-i-vasa-centrum).

Vi samlas för att umgås, äta, bada bastu och kanske spela något spel. Anders ämnar dessutom dra minilajvet ”Lajvplaneringsmötet” (längd max 1 h, deltagare 3–30 pers, ingen anmälning eller förberedelse behövs).

Självfallet firas det också med tårta och kaffe/te. För att vi ska veta hur mycket tårta vi behöver – anmäl dig genom att klicka ”Kommer” i Facebook-evenemanget (https://www.facebook.com/events/417592285525312) eller genom att mejla koordinator@eloria.fi. Meddela också koordinatorn om eventuella allergier eller specialdieter.

Har du bra program till födelsedagsfesten på lager? Ett minilajv, en lek, ett uppträdande, något annat skoj? Hör av dig på koordinator@eloria.fi.

Medtages till festen:
– handduk
– egen mat och dryck för dagen
– eventuella bräd- eller bordsrollspel
– annat roligt festmaterial
 
DAGSSCHEMA FÖR FESTEN
 
Tidpunkten för feststart, lajvet och för tårtan är fastslagna, de andra är ungefärliga.
 
14:00 Ankomst & chill (kaffe men ingen kaka)
15:00 Lajvet ”Lajvplaneringsmötet”
ca 16:30 Matpaus (egen mat med)
ca 17:30 Presentation av Elorias arrangörsmanual och styrelsemotion*
18:00 Födelsedagstårta & ev. program
ca 20:00 Bastu och möjlighet till brädspel **
ca 00:00 Städning av stället
 
* Styrelsen jobbar för tillfället med att skriva på Elorias arrangörsmanual, en ny och uppdaterad version av Spelledarens Administrativa Guide, och kommer presentera arbetet så här långt. Styrelsemotionen är en motion om hur Elorias framtida verksamhet kunde se ut, med regelbundna lajv. Både Elorias arrangörsmanual och styrelsemotionen kommer tas upp i sin helhet under höstmötet, det här är alltså en chans att se vad som arbetas med bakom kulisserna samt kommentera och bidra till det arbetet.
 
** Vi kollar på plats och ställe om det finns behov av skilda bastuturer eller om det är blandat bastusällskap som gäller.