Vårmöte, syworkshop och samkväm – 18.3.2023

Bästa medlemmar och allierade!

Det har åter en gång blivit dags för föreningens vårmöte, som denna gång kombineras med syworkshop, lajvloppis, samkväm, bastu/jacuzzi m.m! Det blir en fullspäckad dag på fina Solhaga i Ytteresse! Läs mer om alla programpunkter nedan och glöm inte att anmäla dig.

 

TIDPUNKT  •  18.3.2023 kl. 12:00  ( – 19.3.2023 kl. 10:00, för de som övernattar.)
PLATS  •  Solhaga, Punsarsvägen 54, 66810 Ytteresse
ANMÄLAN  •  Anmäl dig senast 10.3.2023 till: https://forms.gle/aSqMNgUx6fQxN2aM7

 

PROGRAMMET I KORTHET

12:00 Dörrarna öppnar för allmänt mingel och syworkshoppen börjar
16:00 Vårmöte
17:00 Elorialoppis
18:00 Allmän samvaro och brädspel
19:00 Bastu och badtunna/jacuzzi
– – –
9:00 SÖNDAG – Städning
10:00 SÖNDAG – Stället lämnas

 

SYWORKSHOP

Dörrarna till Solhaga öppnar kl 12:00, och först på agendan är syworkshop! Temat för workshopen är byxor, men det är fritt fram att handarbeta på vad som helst. På plats finns erfarna hantverkare som hjälper dig med ditt projekt, men ta med eget material och egna verktyg. Mer information kommer att dyka upp på Korpkvädets hemsida innan workshopen!

 

VÅRMÖTE

Klockan 16:00 övergår workshopen i Elorias vårmöte där stadgeenliga ärenden behandlas (bla. bokslut för 2022). För att ha rösträtt på mötet krävs det att du betalat medlemsavgiften för år 2023. Deltagande i vårmötet är också möjligt per distans och mer information om detta kommer i den officiella möteskallelsen som skickas ut till alla medlemmar senast en vecka innan mötet. Eventuella medlemsmotioner till vårmötet ska vara inlämnade till styrelsens ordförande ( ordförande@eloria.fi ) senast 10.3.2023.

Det går utmärkt att fortsätta sy – för hand – under mötet ; )

 

ELORIALOPPIS

På allmänhetens begäran ordnas efter mötet (ca. kl 17) Elorialoppis! Där DU kan sälja och köpa allehanda rollspelsrelaterade saker: Lajvkläder, brädspel, boffersvärd, tärningar, böcker etc. Hur man väljer att ta betala är upp till var och en (ex. kontanter, Mobilepay, banköverföring), men det kan löna sig att ta med åtminstone en del kontanter. Gammaldags byteshandel är också gångbart : )

 

SAMVARO / BRÄDSPEL / BASTU / BADTUNNA

Kvällen avslutas med allmän samvaro och kul i tusen former! De som vill fortsätta sy får givetvis göra det, medan andra kanske hellre samlas kring ett brädspel. Ta med dina bästa spel (om du vill) eller något annan form av underhållning.

Solhagas bastu och jacuzzi kommer också att vara varm, så om du vill njuta av dem bör du ta med simdräkt och handduk. Eventuella bastuturer förhandlas på plats. Liksom alla Eloria-evenemang är även detta alkoholfritt.

Vi håller på med det roliga tills folk far hem eller går och lägger sig.

 

ÖVERNATTNING

Det möjlighet för upp till 10 personer att övernatta på Solhaga mellan lördag och söndag. På platsen finns sängar med täcke och kudde, men man ska ta med egna sängkläder eller sovsäck. För att försäkra dig om en sovplats ska du meddela om detta i anmälan. Innan platsen ämnas på söndag, ska det sista skräpet städas bort, och senast kl 10:00 lämnas platsen.

 

TA MED

  • MAT. På platsen finns ett kök med grundläggande köksutrustnin. Föreningen bjuder på kaffe/te/saft och smått tilltugg.
  • MATERIAL och VERKTYG till syworkshopen om du deltar i den.
  • Eventuellt BRÄDSPEL eller annan underhållning till kvällen.
  • BADDRÄKT och HANDDUK om du vill gå i bastun eller bada i badtunna/jacuzzi.
  • SOVSAKER (lakan etc. eller sovsäck) om du ämnar sova över.
  • LOPPISSAKER och KONTANTER om du vill sälja och/eller köpa något under loppisent.

 


Hjärtligt välkomna med!