Bokrelease vid Gros 13.5

Den 13.5 kl 12-14 vid Gros i Vasa kommer Sabine Mickelson att släppa sin senaste fantasybok!
Eloria gör ett sammarbete med Sabine och kommer finnas på plats utklädda för att höja stämningen och dela ut våra egna klistermärken. Klädstilen utgår från karaktärerna i boken.

Om man är intresserad av att delta så hör av er till Tina via elorias discord eller koordinatormejlen. 

Mer info:
Bokens namn är Nattkrigaren och är en urban fantasy. Serien har rötter i vår värld och utspelar sig i en nära framtid. Själva berättelsen är rätt mörk och lyfter bland annat fram psykisk ohälsa.
Passande klädstil för eventet är modernfantasy (från den bild jag fått så går det bra att blanda medeltida lajvkläder och modernanre plagg).
Det finns egentligen två stilar att välja mellan. Väsen verkar vara mer klädda i ljusa medeltidakläder, gärna ljust hår och för den som vill gå all-in gula/guldlinser.
Stil nr2 är svarta kläder, lajvkläder/moderna kläder gärna med väst/korsett/rustning så länge det går i svart, gärna mörkt/svart hår och om man vill gå all-in så svarta linser. 
Sedan har vi även fått veta att något i boken får människornas fingertopper, hår och ögon att svartna så fram med sminket de som klär sig i svart!

Här kan man läsa mer om Sabines böcker (inklusive Nattkrigaren): https://www.sabinemickelsson.com/bocker.html