Bordsrollspelsextravaganza

VAD? Ett bordsrollspelsmaraton (24 h) med en salig blandning av ”one-shot RPGs”, alltså korta bordsrollspelssessioner (på svenska eller engelska) som deltagarna kan delta i och umgås kring.

VARFÖR? En social miljö för att parallellt testa nya spelsystem, teman och spelidéer, med nya eller erfarna spelledare. Om det finns intresse kan vi varva spelen med diskussioner eller motsvarande program. I syfte att hålla det omväxlande och nybörjarvänligt fokuserar vi på max 4 timmar långa one-shots med fokus på spelarinlevelse, snarare än tunga regler.

NÄR? Börjar 19 oktober 2019 kl.12:00 och avslutas 20 oktober 2019 kl.12:00. Det finns med andra ord möjlighet att övernatta ifall man är ok med den golvyta som erbjuds. Samåkning uppmuntras, då det finns begränsat med parkeringsplatser.

VAR? Västerviks byastuga, vid Bystugovägen 11, Västervik. Se länk: https://goo.gl/maps/6uJvD25XonJQoJXF8.

VEM? Öppet för medlemmar av rollspelsföreningen Eloria och deras vänner och bekanta. Kräver ingen föregående erfarenhet av bordsrollspel.

HUR? Man meddelar sitt intresse genom att på förhand skicka ett mejl till huvudansvarige Victor på runeofdarulf@gmail.com. Detta för ge arrangören ett hum om hur många som är på väg.

KOSTNAD? Spelare betalar kontant på plats 5€/Eloriamedlem eller 10€/icke-medlem. Alla inkomster går direkt till att täcka utgifterna för evenemanget. Vill man endast delta en stund för att spelleda är det gratis. För priset får man frukost och kaffe/te samt kex, men mat och snacks får man fixa själv. Det finns butiker och pizzeria i närheten. Fullt utrustat kök finns att tillgå i lokalen.

SPELLEDARE? Meddela gärna så fort som möjligt om du är intresserad att spelleda ett eller flera spel. Ifall det behövs särskild utrustning eller du har specifika önskemål kring tid eller annat, är det att berätta samtidigt. Arrangören har ett antal RPG-spel att dela med sig av, ifall du vill spelleda, men inte vet exakt vad.